Mobilitzant Escoles

Una nova manera d'ensenyar i aprendre

Els objectius de la iniciativa mSchools en el marc de la Mobile World Capital, són contribuir a l’èxit educatiu i a potenciar les oportunitats d’aprenentatge amb l’adopció de les tecnologies mòbils com a instrument d’innovació educativa. . Aquesta iniciativa reuneix a institucions públiques i privades compromeses en la millora de l’educació i de les perspectives laborals dels alumnes.


"Un programa, quatre accions"

App Education - Mobilitzem la informàtica.

Nova proposta curricular per a l’assignatura optativa d’informàtica de 4art d’ESO, centrada en el disseny d’aplicacions i el desenvolupament de prototips d’Apps.. Amb l’assessorament i la col·laboració de la indústria local..

Mobile Learning Awards.

Reconeixement a la innovació educativa del professorat i a la creativitat dels alumnes en l’ús educatiu de les tecnologies mòbils..

Mobile History Map.

Projecte col·laboratiu de geolocalització del patrimoni cultural amb tecnologies mòbils, que oferirà a la comunitat educativa participar en la descripció i referenciació del territori.

Emprenedoria en mEducation.

Programa dissenyat per fomentar iniciatives locals de mEducation amb participació conjunta d’agents de la indústria tecnològica i del sector educatiu .

Per què participar al curs "Mobilitzem la Informàtica" com a Expert o Professor

La teva participació és un catalitzador per a la innovació

Esdevenir Expert

ALTA COM A EXPERT
 • Com a mentor professional, ajudaràs a crear un ambient educatiu que permeti als estudiants incorporar la tecnologia mòbil com una eina clau a les aules.
 • El teu suport a la iniciativa mSchools fa que els estudiants adquireixin noves habilitats que els ajudaran a aprofitar les oportunitats del segle 21.
 • Trasllada la teva experiència a les noves generacions.
 • Aprofita el teu coneixement i la teva experiència professional compartint les millors pràctiques amb educadors i estudiants.
 • Tutelant un públic jove i interessat en àrees com la programació, el disseny gràfic o el desenvolupament de negocis, estàs corresponent a la societat.
 • Comparteix i experimenta el procés creatiu en primera persona. Tutela als teus estudiants i participa en els seus projectes des de la concepció fins al desenvolupament i, en alguns casos, el seu llançament al mercat.
 • Trasllada la teva experiència en classes d’una hora i en tantes sessions com vulguis.

Porta el poder de la mEducation als teus estudiants

Sigues una part del programa

ALTA COM A PROFESSOR
 • T'encoratgem a tu i a la teva classe a prendre part del curs "Mobilitzem la informàtica"
 • Basat en el disseny i desenvolupament de prototips d'apps, aquest projecte promou les actituds emprenedores entre els estudiants.
 • Amb l'assessorament i la col.laboració de la indústria mòbil local
 • Prem sobre aquest link per saber més sobre el curs "Mobilitzem la informàtica"