mSchools Professors

Per què formar part del programa mSchools?

  • Com a professor, podràs entrar en contacte amb professionals de la indústria mòbil si ho consideres convenient. Professors i alumnes podeu aprofitar la seva experiència i els seus coneixements en el sector de la tecnologia mòbil per analitzar les idees, millorar els dissenys i fer un seguiment del projecte..
  • Com a resultat, professors i estudiants juntament amb els professionals, comparteixen i experimenten el procés creatiu en primera persona, fomentant la innovació educativa del professorat i la creativitat dels alumnes en l’ús educatiu de les tecnologies mòbils..
  • T'animem a formar part de la iniciativa mSchools i a explorar el potencial de les tecnologies mòbils amb els teus alumnes..
Fes-te expert mSchools

Troba experts especialitzat en

General.

En la primera sessió, els experts i els alumnes interactuen per co-crear idees. Els experts aporten infromació per ajudar els alumnes a definir el seu projecte..

Recerca de mercat.

Els experts motiven els alumnes per a què desenvolupin el seu treball d'estudi de mercat. El rol dels experts és guiar els estudiants en la planificació i desenvolupament de la recerca..

Aplicacions d'idees.

Aplicacions tècniques de les idees generades i elecció de la plataforma adequada per portar-les a terme.

Disseny d'experiència amb usuaris.

Els estudiants, amb l'expert, treballen en la part de disseny d'interfícies de les apps. Durant la sessió, l'expert ha d'aportar informació sobre el desenvolupament d'apps, guions, gràfics, diagrames, etc..

Models de negocis.

Els estudiants escullen un model de negoci adient per a la seva idea i disseny de l'aplicació. Els experts guiaran els estudiants en tots als aspectes relatius al seu target i model..

Parlar en públic.

Els estudiants practiquen tècniques de comunicació en públic. El rol de l'expert és ajudar a millorar el seu estil i competència..